Műköröm

Milyen műkörmöt válasszak?

Amilyen tetszik! :) Természetesen ez nem ilyen egyszerű, hiszen rengeteg féle körömvariáció lehetséges - pont ezért adunk szívesen tanácsot, milyet érdemes választanod, hiszen nem csupán az egyéni ízlésed, de a kezed, a körmöd formája, adottságai is nagyban befolyásolják, mi mutat majd legszebben a kezeden. Éppen ezért kérdezz minket nyugodtan, segítünk! 

Miért legyen műkörmöd?

A műköröm olyan, akár egy ékszer - öltöztet, és különlegessé tesz: egyedi műkörmeiddel biztosan nem járhatsz úgy, ahogyan egy tömegtermék, például egy blúz esetében, hogy "szembe jön" egy másik nőn ugyanaz. Hiszen - mivel minden esetben az egyéni adottságok is szerepet játszanak a körmök formájának, megépítésének és díszítésének kiválasztásában - teljesen egyedi és megismételhetetlen alkotást kapsz a kezedre. Ezenkívül nem szükséges a lepattogott körömfestékkel sem bajlódnod, körmeid mindig csodaszépek és hódításra készek. :) 

Mikor nem ajánlott a műköröm?

Amennyiben gombás fertőzés támadta meg körmödet, esetleg a köröm környékén gyulladt seb, a körömágy szélén nyílt seb található, nem szabad műkörmöt csináltatnod. Egyéb bakteriális fertőzés esetén sem javallott műköröm építése. Elkeseredésre semmi ok nincs azonban, hiszen segítséget nyújtunk a probléma kezelésében, s amennyiben néhány nap elteltével a probléma javul, vagy teljesen elmúlik, semmi akadály nem áll már a gyönyörű körmök útjába.