Manikűr

Japán manikűr

A japán arisztokrácia már több ezer évvel ezelőtt alkalmazta ezt a természetes köröm erősítő és köröm díszítő eljárást. A méhpropolisz és talkum por együttes, folyamatos alkalmazása a titka annak hogy érzékelhető változást ér el a körömlemez szerkezetében. Fényesebb, erősebb és egészségesebb lesz tőle a körmöd.

Klasszikus manikűr

A kéz ápolását hagyományos módon végezzük. Előzőleg a körmökről lemossuk a körömlakkot, vagy leoldjuk a géllakkot. A körömrövidítés, esetleg formálást egy kellemes, megnyugtató aromaterápiás áztatás követi, majd eltávolítjuk a körmökről a bőrt.

Francia manikűr

A manikűrnek egy modernebb és egyben kímélőbb változata a francia manikűr. A köröm- vagy géllakk eltávolítását a köröm rövidítése és formázása követi. A kéz áztatása itt elmarad, egy gyorsabb (2-3 perc), professzionális bőroldóval távolítjuk el az elhalt bőrt a körömlemezről, hogy aztán a körömlakk (7-9 nap), vagy a géllakk (2-3 hét) hosszú ideig díszítse körmödet.

Tini manikűr – nem lehet elég korán kezdeni

Egy darabig Anyu, Apu vagy a Nagyi vágja a kicsik körmét. Aztán mikor már cseperedik a kislány, szeretne ő is csodálatos kezet, színes körmöket. Miért pont ő ne lenne trendi? Megtanulta az „ősöktől”, hogy a szép, ápolt kéz és körmök fontosak!